Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за ремъци на 145 1.6 ts.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за ремъци на 145 1.6 ts.

имам някакв шум,таркане идващо от ангрeнажа,ролките,някаде там,дали да я карам така докато ги сменя,порачал сам ги от италиа и докато доидат ми трябва 1 седмица
    alfa romeo 145 1.6 t.s.
    alfa romeo alfeta gtv 2000

По-добре сменяй веднага или не карай колата,защото последствията може да са много лоши
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми ако е Т.Са дал не е вариатор4е а
      Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

A защо пък да е вариаторче???
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

ще я покарам така докато ми доидат ремаците и ролките като я отвора ,ще вида точкакво е ,не е много силен шума,чува се по силно на 1,2 скорост,после не се чува ,ще я карам лекио,сте ви кая какво е
          alfa romeo 145 1.6 t.s.
          alfa romeo alfeta gtv 2000

Comment

ако е от рамека по добре не я карай защото ако се скъса ремака ти отива половина двигател и после ще ти струва колкото половината кола и поваче при късане на ремака ти сабира клапаните и ги прави на макарони ще си ебе мамата ако е от ремака ако е вариатор карай няма страшно моята бачкаше като дизел 5 месеца и след това влезнах в бокса да я правят заради други проблеми и така се случи че смених доста неща из нея такаче колега бъди сигорен ако трака като дизел е от вариатора ако е по лошо тракането по добре не рискувай
            Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
            Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
            Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

Working...
            X