имам някакв шум,таркане идващо от ангрeнажа,ролките,някаде там,дали да я карам така докато ги сменя,порачал сам ги от италиа и докато доидат ми трябва 1 седмица
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за ремъци на 145 1.6 ts.
Collapse
X
-
По-добре сменяй веднага или не карай колата,защото последствията може да са много лошиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
ще я покарам така докато ми доидат ремаците и ролките като я отвора ,ще вида точкакво е ,не е много силен шума,чува се по силно на 1,2 скорост,после не се чува ,ще я карам лекио,сте ви кая какво еalfa romeo 145 1.6 t.s.
alfa romeo alfeta gtv 2000
Comment
-
ако е от рамека по добре не я карай защото ако се скъса ремака ти отива половина двигател и после ще ти струва колкото половината кола и поваче при късане на ремака ти сабира клапаните и ги прави на макаронище си ебе мамата ако е от ремака ако е вариатор карай няма страшно моята бачкаше като дизел 5 месеца и след това влезнах в бокса да я правят заради други проблеми и така се случи че смених доста неща из нея такаче колега бъди сигорен ако трака като дизел е от вариатора ако е по лошо тракането по добре не рискувай
Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX
Comment
Comment